24 sep 2023

Inzamelingsactie Voedselbank

De kerk in Havelte, Uffelte en Darp houdt op zaterdag 10 juni een inzamelingsactie voor de Voedselbank Westerveld. Tussen 11.00 en 12.00 uur ’s ochtends kunt u producten inleveren bij de kerk in Havelte.

In Nederland leven bijna 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Ook in onze gemeente is dat het geval. De voedselbank helpt diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp.

De voedselbank is blij met alle ondersteuning die ze krijgen vooral met lang houdbare artikelen. Dat zijn basis producten die ze op voorraad kunnen houden en die voor de gebruikers fijn zijn om in huis te hebben. Voorbeelden hiervan zijn: peulvruchten, rijst, groeten in blik, pasta, koffie en thee, olie, was- en schoonmaakmiddelen.

Als u wilt geven en niet in de gelegenheid bent om naar de kerk te gaan, is een donatie ook welkom. Dat kunt u doen door een geldbedrag over te maken op bankrekeningnummer NL57RABO 036.33.54.530 van de Diaconie onder vermelding van actie Voedselbank. Of door gebruik te maken van onderstaande QR-code. Hartelijk dank namens de Voedselbank.

terug