Kerkbezichtiging - Franciscus in Havelte

Deze zomer is de kerk, de Clemenskerk, weer open voor toeristen en belangstellenden. In Juli en Augustus op woensdag- en zaterdagmiddag van 14.00-16.00 uur.
Gastheer/ dames zullen aanwezig zijn om iets te vertellen over dit historische gebouw. Daarnaast staan er deze zomer houten beelden, gemaakt in het Italiaanse Assisi, ooit de woonplaats van de heilige Franciscus. U bent van harte welkom voor de bezichtiging.
Lees meer 

Samen Jong

Als gemeente behandelen we samen het boek ‘Samen Jong‘ kan ons als kerk in Havelte helpen om te luisteren naar de stem van jonge mensen. Lees hier meer.
Lees meer 

Kliederkerk

Elke 2e zondag van de maand is er speciale aandacht voor de jongere generaties in de kerk. Komend seizoen willen we daarvan vier keer invullen met een Kliederkerk. Lees hier meer.
Lees meer 

Gespreksgroep De Stamtafel

Wij, een groepje gemeenteleden (60+), komen regelmatig bij elkaar om met elkaar te eten en van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp. Belangstelling voor een gezellige avond? Neem contact met ons op.
Lees meer 

Gesprekgroep De Parels

Gespreksgroep Parels bestaat uit een groep mensen tussen de leeftijd van ongeveer 25 tot 50 jaar. Eens per twee maanden komen we bij elkaar bij iemand thuis om een onderwerp te bespreken dat ons raakt of bezig houdt.
Lees meer 

Gesprekgroep Samen Delen

Samen Delen is een kring van vrouwen, van ongeveer 50 jaar, die elke zes weken bij elkaar komt. Na het avondeten wordt er met behulp van een boek of artikel een onderwerp besproken. Geïnteresseerd om eens mee te doen? Neem contact met ons op.
Lees meer 

Jeugd & Kinderkerk

Elke tweede zondag van de maand met uitzondering van de zomervakantie wordt een dienst georganiseerd waarin er speciale aandacht is voor de kinderen van de basisschool leeftijd.
Lees meer