Lerende Weg

Lerende Weg is een andere vorm van hoe je in deze tijd ook kerk zou kunnen zijn. En dat is aangeslagen; volle kerkzaal bij zowel het Stikstofgesprek als ook de lezing van Gerrit Hiemstra over het klimaat in onze schepping. Niet alleen de sprekers werden goed ontvangen, ook de gesprekken achteraf bij een hapje en drankje waren prachtig!

En we gaan door; met alweer verschillende ideeën over het programma in 2023. We schieten uit de startblokken met een dorpsgesprek; Gerard Nijboer. Niet over hardlopen en marathons, wel over fitheid en gezondheid. Meer daarover elders in dit blad.

Wij denken dat het leven van de mens een weg is die we gaan. Het gaan van die weg is een zoektocht en gaat met horten en stoten en soms met vallen en opstaan. Lerende Weg wil handvatten geven om die weg te gaan. Nieuwsgierig maken, geestelijk en lichamelijk vitaler, inspireren en blij maken. Waardoor je van tijd tot tijd kunt terugkeren bij je Bron om je te herijken en verfrist verder kunt gaan op je levensweg.

Lerende Weg is voor alle mensen die wonen en werken in het gebied van de Protestantse Gemeente (PG) Darp, Havelte, Havelterberg en Uffelte. Mensen van alle gezindten; gelovigen, iets-isten, atheïsten.

Voel je je aangesproken? We zoeken dringend versterking om de komende activiteiten rond te krijgen! Meld je gerust bij één van ons. Niets is ten slotte leuker om mensen weer geïnspireerd naar huis te zien gaan!

Hans Zijlstra en Pauline van der Zee

terug