23 jun 2024

Hulp gezocht voor een autorit

Tot voor enkele jaren kwamen bewoners van De Sleutelbloem zo eens per maand in de kerk om een viering bij te wonen. Meestal 3 of 4 personen. Vanuit onze gemeente was er een taxiregeling en werden de mensen van De Sleutelbloem met 2 auto’s opgehaald. Dit voorjaar werd de vraag gesteld of wij dat weer op zouden kunnen pakken. Vandaar deze oproep.

Als er 4 auto’s/bestuurders beschikbaar zijn, gaat het om eens per 2 maanden, dat is te overzien, toch? Zodra er voldoende taxirijders aangemeld zijn wordt eerst kennisgemaakt en doorgenomen hoe een en ander het beste kan gaan.

Denk erover na, meld je aan en weet dat het erg gewaardeerd wordt. Aanmelden kan via de scriba van de kerkenraad, scriba@pkn-havelte.nl  (zie omslag contactblad) of bij een van de ouderlingen.